Glass er en ressurs som kan gjenvinnes i det uendelige. Knuses glassflaskene på stedet reduseres volumet med inntil 80 %.

Glassknuser er ypperlig for puber, restauranter, hoteller, sykehus, og andre steder som har servering. Gulvplass frigjøres og i tillegg reduseres antall avfallsbeholdere og hentinger fra renovatør.

I flere land er glassknusere mye brukt innenfor serveringsbedrifter, som ofte har begrenset med plass. For å frigjøre gulvplass kan flaskene umiddelbart knuses i glassknuseren. I tillegg gir løsningen også bedre bærekraft ved at antall hentinger fra renovatør kan reduseres, som igjen gir mindre forbruk av drivstoff og utslipp av CO2. Tid er penger. Mindre tid blir brukt av personalet på avfallshåndteringen og som gir mer tid til kjernevirksomheten.

Flere modeller.

 

Vår mest populære modell for barer og restauranter er BB01 som får plass på eller under disken. Mating i front. Enkel betjening og minimalt med støy. BB01 har en kapasitet på på inntil 90 flasker pr. beholder. Enkel installasjon med plug and play, 1-fase 230V.

Våre større gulvmodeller har en beholderkapasitet fra inntil 680 – 3000 flasker. Modellene har også støvfilter eller selvregulerende vannsprøytingsanlegg. Dette gjør at de kan benyttes i innendørsområder som har begrenset med ventilasjon. På den største modellen BB022 kan sågar flere flasker mates samtidig, og personalets tid frigjøres til andre oppgaver.

 

 

Personsikre og minimalt med støy.

Glassknusere er personsikre, og flaskene mates direkte i maskinen og knuses fortløpende. Det blir slutt på klirrende og støyende miljø forårsaket av flaskehåndteringen. Alle modeller er utstyrt med fullmelder som varsler når beholder er full.

Rengjøring.

Enkel rengjøring ved at en flaske fylles med såpevann og kastes i maskinen. Såpevann kan også helles rett i maskinen.

Produsert i Irland.

Glassknuseren er produsert i pub-landet Irland og er ISO 9001 og CE godkjente. Flere hotell og hotellkjeder benytter løsningen. Vi nevner The Dorchester og Rotz Hotel i London og globale hotellkjeder som Radisson og Hilton.

Glassknusere:

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon om glassknusere.