Velkommen til oss på Kjøpesenterkonferansen!

Vi oppdaterer deg på det siste innenfor avfallshåndtering og kildesortering.

Endelig blir det bransjetreff igjen for alle som jobber på eller med kjøpesentre, butikker eller serveringssteder. Årets store happening skjer på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hote Runway 20-22 oktober!

Vårt sortiment på utstyr for kildesortering og maskiner til avfallsbehandling har aldri vært bedre. Enten det er avfallsløsninger som synes på kjøpesenteret, i butikken eller der kundene ferdes, eller det er hvordan du på aller beste måte kan løse avfallshåndteringen fra A-Å. Som Norges ledende leverandør på området gir vi deg helt uforpliktende gode råd og kommer med forslag til den mest optimale  løsningen. Ikke bare med tanke på miljø og bærekraft, men også innenfor økonomisk drift og vedlikehold.

Fra vårt sortiment nevner vi:

Har du spørsmål til oss allerede nå, så send inn skjema under.
Du blir tatt godt  vare på av våre to trivelige representanter, Kristin og Heidi.
Velkommen til oss!