Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Velkommen til vår stand på Årskonferansen til Avfall Norge!

Endelig skal vi møtes igjen!

 

Avfall Norges Årskonferanse samler hele den norske gjenvinningsbransjen og deres interessenter til kunnskapsdeling, nettverksbygging og utstilling på tvers av verdikjeder. Konferansen har vært avholdt siden 1992 og har de siste årene samlet rundt 1000 deltakere. Til onsdag, den 9. juni,  braker det løs og konferansen avholdes digitalt for første gang. 

 

Konferansen har navnet “Gjenvinnerne – vi kaster ikke bort fremtiden” og setter søkelyset på hvordan gjenvinningsbransjen og resirkulerte råvarer spiller en avgjørende rolle for en bærekraftig fremtid.

 


Et stort bidrag til å øke graden av gjenbruk og gjenvinning er utstyr og løsninger som avfallet skal samles inn, oppbevares, behandles og håndteres i, sammen da med hvordan hele prosessen legges til rette.

 

Hele onsdagen kan du besøke vår digitale stand og gjøre deg kjent med det aller siste innen maskiner og utstyr til gjenvinning og gjenbruk.

 

kl. 08:30 på onsdag lanserer vi i Norge en video som viser hvordan gjenvinning av innsamlet plast er satt i system for å kunne brukes på nytt i produksjonen av SULO 2- og 4- hjuls avfallsbeholdere. Se videoen og delta på konkurranse!

 

SULO «Decem».

Vi lanserer også konseptet «Decem» på SULO avfallsbeholdere. Kort fortalt går det ut på å sette hele innsamlingsprosessen på husholdningene i system og benytte delte beholdere sammen med det helt unike og nye lokket «Butterfly». I stedet for 5 beholdere hos den enkelte abonnent, kan det reduseres til 2-3 stk. Her klinger det i både reduserte kostander for kommune/IKS og mer avfall til gjenvinning/gjenbruk.
Ønsker du ytterligere informasjon om Decem og SULO avfallsbeholdere, så ta kontakt med Erlend Værdal på standen.

SULO nedgravde containere, semi-nedgravde og bunntømte containere.

Vi har et meget bredt sortiment med gode løsninger for bymiljø, institusjoner, borettslag og husholdninger. Flere hundre prosjekter er rullet ut på Østlandet. Nå ønsker vi at enda flere kommuner i hele landet skal bli bedre kjent med det omfattende produktspekteret og de funksjonelle løsningene.
På standen tar du kontakt med Knut Solheim.

Neste generasjons komprimatorer, «Opticut skjæresystem på horisontale kanalpresser, maskiner til komprimering av isopor og en rekke nyheter på emballasjepresser.

Her er det mye nytt å sette seg inn i. Serien på AVOS komprimatorer kan vi vel trygt si er markedets ledende komprimatorer med en rekke finesser til beste for miljøet, digitaliseringsprosesser og ikke minst arbeidsforhold for service. Glem heller ikke våre suverene løsninger på komprimering av voluminøst materiell som isopor og skumplast fra HEGER.

 

Vår avdeling for maskiner er godt representert på standen. Ta kontakt med Ole Busengdal, Henrik Sørensen Kolstø eller Tore Taranger. De står klare til å chatte med deg eller booke et møte på teams.

Smart komprimerende avfallsbeholder «Solarbin» med solcelle og det gode alternativet «Sortify» øker kapasiteten på utendørs avfallsbeholdere med inntil 10X.

Smart avfallsbeholder

Ta kontakt med Mari Trønnes på standen om du ønsker ytterligere informasjon om kildesorteringsløsninger, både inne- og utendørs.

Vi gleder oss til onsdag! Det skal bli utrolig spennende og møtes til en hel-digital konferanse! Fra standen kan du laste ned oppdatert materiell på våre løsninger, men vi håper også å få til en to-veis dialog med deg.

Hjertelig velkommen til oss, og har du spørsmål akkurat nå, så ikke nøle med å ta kontakt:

https://enviropac.no/om-oss/kontakt-oss/

 

Har du ikke meldt deg på Avfall Norge sin Årskonferanse, så er det ikke for sent. Programmet er omfattende, spennende og med fokus på den sirkulære økonomien:

https://gjenvinnerne.no/