Tilbake til: Bunntømte containere Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Utendørs kildesortering
Vi gir deg inspirasjon til utemiljøet på avfallsløsninger og møbler

Vi bistår med rådgivning til hygieniske avfallsløsninger som er tilpasses miljøet og blir riktig dimensjonert i forhold til avfallstyper og mengder.

Det er en kunst å få til en god kildesortering, selv om det i utgangspunktet ser veldig enkelt ut. Nå er det vår, vi trekker ut i parker, gater, skog og mark og avfallsmengden vokser i takt med tiden vi tilbringer utendørs. Flere borettslag ser også en økende avfallsmengde som følge av at vi tilbringer mer tid hjemme på grunn av pandemien.

Vi har samlet flere av våre  mest populære utendørs avfallsløsninger i en katalog. Her finner du alt fra nedgravde containere, miljøhus i forskjellige størrelser og utførelser, «Solarbin» med digital kommunikasjon som automatisk komprimerer avfallet, avfallsbeholdere og kildesorteringsstasjoner. For å sette prikken over i-en på trivelig offentlig miljø, finner du også en rekke benker, bord og stoler som kan tilpasses omgivelsene med farger og design. Flere av løsningene er norskproduserte, og er ypperligere for rasteplasser, parker, gågater, utenfor kjøpesenter, butikker, utendørsrestauranter, mm.

«Bla i» og last ned katalog på Grøntareal og offentlig utemiljø:

 

Vi bistår helt uforpliktende og kostnadsfritt med rådgivning til valg av avfallsløsninger. Ønsker du et møte, så organiserer vi dette online eller du kan ta kontakt med oss for nærmere informasjon på mail/telefon, eller ved å sende inn skjema.

 

 

 

Her kan du lese mer om hvert enkelt produktområde på vår web side:

Nedgravde og overflate bunntømte containere:

Miljøskap i trepanel, polyplank eller brannsikre i stål:

Miljøhus:

«Solarbin» komprimerende avfallsbeholdere med digital kommunikasjon:

Avfallsbeholdere og kildesorteringsstasjoner:

Utemøbler med benker stoler og bord: