Tilbake til: Innendørs kildesortering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Kildesorteringsmøbler

Kildesorter innendørs med EnviroPac kvalitetsmøbler - og tilpass med forskjellige moduler, eget design, farger og fraksjonsmerker

Vi har en serie førsteklasses møbler utviklet for innendørs kildesortering. I utviklingen har vi i tillegg til fleksibilitet prioritert design, kvalitet og funksjon i nært samarbeide med vår skandinaviske leverandør. Tusenvis av kunder har gjennom årene kjøpt våre møbler, og det blir flere og flere fornøyde kunder for hvert år.

Møblene gjør at du kan sortere mange avfallsfraksjoner på liten plass. Det brede sortimentet med tre forskjellige størrelser/dybder gjør at møblene får plass de aller fleste steder. I kontormiljø, personalrom, kantiner/kjøkken og i fellesarealer på skoler og universiteter. Standard kommer miljøskapende med bl.a. lokk på toppen, men kan også utstyres med innkasthull tilpasset den enkelte fraksjon som dere ser på bilde over.

Stor fleksibilitet og med tre forskjellige dybder får skapene plass i de fleste miljøer.

Small – Medium – Large – og med samme høyde på alle skapene gir løsningen stor fleksibilitet avhengig av avfallet som oppstår på stedet og tilgjengelig plass der hvor skapene skal plasseres.

Høy kvalitet og flere tekniske detaljer. 

Skapene kan utstyres med sekkholdere som er uttrekkbare, har kulelager og er i forkrommet stål. På skuffene er det integrert aluminiumslist. På innkastet som benyttes til matavfall er det en skive av kompaktlaminat for bedre hygiene og enklere renhold.

Mindre beholdere og uttrekkbare sekkestativer medfølger i løsningen.

Sortimentet er stort med valg av skuffer og skap enten for beholdere eller uttrekkbare sekkestativer. Det beste av alt, både beholdere og sekkestativ som vist over er inkludert i løsningen uten pristillegg.

For den dypeste serien i str. L, er det også plass innvendig til en standard 2-hjuls avfallsbeholder på 140 liter.

Velg blant våre standard farger eller tilpass etter RAL fargeskala.

Sort, hvit, lysegrå samt bøk, bjerk og eik inngår i vårt standard fargesortiment. I tillegg er det mulig å velge farger innenfor RAL fargeskala. Som i dette prosjektet: Velg farge på stasjonene etter RAL fargeskala og farger på toppene tilpasset med den nye nasjonale merkeordningen sammen med fraksjonsmerker. (Vi gjør oppmerksom på at panteflasker avviker fra nasjonal merkeordning).  I tillegg er det på toppen valgt direkte innkast tilpasset den enkelte fraksjon.

 

Oppsummert om våre kildesorteringsskap:

  • 3 størrelser – Small – Medium – Large
  • Flere modulvalg med skuffer/uttrekk med sekkestativ / innsamling i std. 2-hjuls plastbeholdere
  • Skuffuttrekk og dører utstyrt med integrert, grepvennlig aluminiumslist
  • Skuffeuttrekk med forkrommet sekkholder og kulelager med fult uttrekkbare skinner
  • 3 standardutførelser: Hvit – Sort – Lysegrå – Bøk – Bjerk – Eik
    Andre RAL farger på forespørsel
  • Leveres ferdig montert med innredning og sorteringsbokser
  • Innkasthull med kompakt laminat – for best hygiene når du for eksempel samler inn matavfall
  • Kundetilpasninger med farger innenfor RAL fargeskala, fraksjonsmerker

Vårt landsdekkende salgsteam tilbyr rådgivning og vil kunne bidra til et uforpliktende forslag til en kildesorteringsløsning. Ikke bare på design og funksjonalitet, men også en løsning som ivaretar både et økonomisk og miljøvennlig aspekt. 

Ønsker du å vite mer om kildesorteringsmøblene, trykk på linken her. Vi setter gjerne opp et uforpliktende tilbud og forslag til løsning.