Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
PAKKEPRIS på et sekkestativ + en kartong med tilhørende sekker!

Bli kjent med vårt sortiment på sekkestativer!

Nå kan du gjøre et kupp på sekkestativer!
I vår vinterkampanje får du med en hel kartong med tilhørende transparente sekker!

Sekkestativer er uunnværlige når det kommer til kildesortering. De kommer i flere størrelser og utgaver. Kan stå frittstående, settes i sammen til kildesorteringsstasjoner eller monteres på vegg. Og, av stor betydning – sekkestativer rommer mye og er en rimelig løsning til kildesortering av avfall. Flere av modellene tar seg også godt ut, der dette er av betydning.

Transparente sekker.

Fordi renovatørene ønsker å ha kontroll på det avfallet som leveres, forlanger nå de fleste at kildesorteringen må foregå ved hjelp av transparente eller gjennomsiktige sekker. EnviroPac har sekker til alle formål, med størrelser og kvaliteter fra den minste pose til sekker som rommer over 1000 liter og mer. Det vi ikke har, skaffer vi – og det til en meget fordelaktig pris. SPØR OSS OM ET TILBUD!

Flere avfallsfraksjoner kan kildesorteres i sekkestativ og bur.

Flere avfallsaksjoner kan sorteres i sekkestativ, men aller mest benyttes de nok til papp/papir, plast, matavfall og restavfall. Foruten spesialløsninger til isopor, tøy, spylevæskekanner, mm.  Til sortering av plast følger  det med en såkalt «strupering» på flere av våre sekkestativer. En strupering sitter på toppen av innkastet og holder plasten nede i sekken og øker sekkens kapasitet med opptil 70 %.

Sekkestativer er funksjonelle og enkle å flytte på ved renhold.

Flere av våre sekkestativer leveres med to eller fire hjul, noe som gjør de funksjonelle og enkle å flytte på i forbindelse med rengjøring eller om de skal flyttes på.

Nyhet med pedal og lokk for sikker hygiene!

Gå til oversikten over alle våre sekkestativer her.

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon. Vi har selgere som gir deg personlig veiledning og vi er dekket i hele landet. Send inn skjemaet eller på TEL. 400 06 130 / kundeservice@enviropac.no

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Her ser du flere av våre løsninger på sekkestativer: