Tilbake til: Innendørs kildesortering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Med «Femunden» avfallsbeholder – går en større andel av avfallet til gjenvinning

Fleksibel kildesortering tilpasset type og mengde avfall som oppstår på stedet

Femunden er en av Norges mest populære avfallsbeholdere til kildesortering i undervisningsbygg, kontorlandskap og i offentlige bygg. I tillegg er den norskprodusert. Mao. snakker vi her om kortreiste produkter. Femunden kan du sette i sammen til en kildestasjon etter type og mengde avfall som oppstår på stedet. Med bruk av farger på avfallsfraksjonene vil kildesorteringen også gå som en rød tråd gjennom hele bygget.

Femunden føres i flere størrelser og med innkast tilpasset avfallstype.

Femunden føres i 35 – 50 – 65 og 90 liter. I et bygg kan det mikses med størrelsene etter mengde avfall og type avfall som oppstår. Er det matavfall, så velger man Femunden matavfallsbeholder med løftelokk. Papir og magasiner har en slisse for innkast, plast kan få begrenset innkasthull mens restavfall ofte er best egnet med en full åpning. Det finnes sågar et innkast utformet som en flaske for  panteflasker.

Kampanje på lakkering og avfallsmerker – GRATIS!

Ved bestilling før 31. desember 2020 får du lakkert Femunden gratis i ønsket farge etter fargekartet som vist her. I tillegg finnes de nye nasjonale fargene for kildesortering tilgjengelig. Design tilpasset interiør og omgivelser ser vi blir mer og mer viktig. Vi spanderer også i tillegg de nye nasjonale fraksjonsmerkene på beholderne som rulles ut i disse dager i regi av bl.a. Avfall Norge og LOOP. Nå blir det lik merking på jobben, i parken og hjemme som vil gjøre det enklere for alle å kildesortere riktig.

Våre kildesorteringseksperter hjelper deg med å finne frem til en driftsøkonomisk, funksjonell og miljøvennlig løsning.

Vi kommer gjerne på befaring, som fra vår side er gratis og uten forpliktelser, og går i gjennom bygget sammen med deg. Med alle mulighetene som Femunden har, trenges det ofte en veiledning og forholdene må legges til rette. Mulighetene til å tilpasse kildesorteringen er mange og vi ser at med gode tilpasninger får vi renere avfallsfraksjoner som igjen gjør at en større del av avfallet går til gjenvinning. Vi ser at med en godt tilrettelagt kildesortering så påvirker dette den totale avfallsmengden. Bedrifter oppnår færre tømminger, transporter fra renovatør og en større andel av avfallet går til gjenvinning og utnyttes som råvarer i andre produkter. Ikke minst er det også viktig og huske på at med en godt tilrettelagt kildesortering blir arbeidsplassen også mye triveligere og hygienisk, som er av stor verdi i hverdagen.

Om Femunden.

Produsert i pulverlakkert stål og er for innendørs bruk. Flere ulike innkasttopper finnes. Den er utstyrt med skjulte hjul som gjør at beholderne flyttes raskt og effektivt uten løft. Leveres også med fotskruer og kan monteres på vegg ved hjelp av en veggbrakett. Monteres i grupper til miljøstasjoner med en egne sammenkoblingsbraketter. Leveres standard i grafittgrå, men andre RAL farger på enten beholder eller topp er gratis til og med 31. desember 2020.

Det er Røros Produkter AS som er produsent. Her snakker vi om kortreiste produkter i solid kvalitet med 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Reservedeler er tilgjengelig i 10 år.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon enten på Tlf. 40006130 / info@enviropac.no, eller send inn skjema: