Tilbake til: Innendørs kildesortering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom Tilbake til: Utendørs kildesortering
«Mango» brannsikker kildesortering for offentlig miljø

Skap ditt eget design- ingen Mango avfallsbeholder er lik!

«Mango» er en brannsikker kildesorteringsløsning som er mye brukt i kjøpesenter, offentlige rom som bussholdeplasser og andre trafikknutepunkter, gågater, parker, kultur- og idrettsarenaer, parkeringshus, mm. Mango kan brukes som en singel beholder eller settes i sammen til kildesorteringsstasjoner etter type avfall/mengde som oppstår på stedet. Innkast fra en eller to sider. Vippbart sekkestativ for enkel og funksjonell tømming.

Uttrekkbar innkastluke – en brannsikker løsning.

Mango er utstyrt med lokk foran innkaståpningen, noe som gjør at vi får en brannsikker løsning. Det er mulig å begrense åpningen på innkastet med gangstål, slik at man ikke kan f.eks. presse inn poser med husholdningsavfall.

Personifisering – ingen Mango prosjekter er like!

 

Ingen Mango er lik, men tilpasses i hvert enkelt prosjekt på antall og avfallsfraksjoner og innkast fra en eller begge sider. Både beholder og innkastluke kan lakkeres i farger etter RAL fargeskala og dekoreres etter ønske. Mango har god plass til profilering på alle fire sider, og ofte tas det utgangspunkt i kommunens eller firmaets egne farger/kommunevåpen eller løsningen tilpasses bygningsmasse og områder den skal plasseres i. Når det kommer til fraksjonsmerkingen anbefaler vi å benytte den nye nasjonale merkeordningen med felles farger og symboler. Målet er at lik merking på jobben, i parken og hjemme skal gjøre det enklere å kildesortere riktig.

Mango føres i to størrelser.

Den minste modellen er utstyrt med vippbart sekkestativ og har en kapasitet på ca. 100-125 liter.

Mango XL har plass til en 2-hjuls standard avfallsbeholder på 120/140 liter. Begge løsningene er funksjonelle og enkle og tømme.

Plassering.

Mango er enkel å montere. Vekten er håndterbar så det er ikke nødvendig å leie kranbil eller annen maskinell kraft.

Miljøet.

Mango er svenskprodusert, dvs. i kategorien et kortreist produkt. Flere av delene er utskiftbare, eksemplevis dør og luke. Mango er produsert på en slik måte at delene enkelt kan demonteres og gå til gjenvinning.

Målet for de fleste er å utvikle en avfallsløsning som kommuniserer tydelig med brukerne og tar utgangpunkt i hvilke typer avfall som oppstår på stedet. Erfaringsmessig er det da bedre muligheter til å få sortert større mengder avfall som kan gå til gjenbruk og gjenvinning, og brukerne blir mer fornøyde.

Ønsker du å vite mer om Mango, last ned informasjon her.
Eller send inn skjema / Tel. 400 06 130