Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Arena kildesorteringssystem

Fleksible Arena avfallsløsning kan tilpasses antall beholdere etter type avfall som oppstår på stedet. En god og gjennomført løsning i hele bygget!

Arena avfallsbeholder kan leveres som enkelt beholder eller settes i sammen til kildesorteringsstasjoner etter avfallstypene som oppstår på stedet. For ytterligere å ivareta så rene avfallsreduksjoner som mulig, er innkasttoppene tilpasset type avfall. Det er slisse for papir, aviser og magasiner, rundt hull for glass og metall eller panteflasker og en stor åpning for restavfall/plast.

Stor kapasitet, Arena er mye brukt på kultur- idrettsarenaer og i undervisningsbygg

Arena har en beholderkapasitet på 125 liter. Den er enkel å tømme med en festeordning for avfallssekken og døren åpnes i front. Konstruksjonen er robust og produsert i galvanisert stål, ingen synlige nipler og fester. Arena kan leveres i størrelsene 1-4 beholdere. Type innkast velges etter behov. Det enkle og rene designet gjør at Arena passer inn de fleste steder, men er mye bruk i undervisningsbygg og på kultur- og sportsarenaer.

Ny nasjonal merkeordning- hele Norge skal nå gå i takt på kildesorteringen

På bildene ser du at Arena er utstyrt med de nye nasjonale kildesorteringsmerkene. Målsettingen er at lik merking på jobben, i parken og hjemme skal gjøre det enklere å kildesortere riktig. For ytterligere å forsterke denne effekten har vi  lakkert innkasttoppene på Arena i tilhørende farge, som vi kan tilby i litt større prosjekter. Arena kan også hel-folieres. Ved mindre prosjekter leveres Arena i fargene lysgrå/sort. Større prosjekter valgfri farge etter RAL fargeskala.

Arena gjør seg godt i flere miljøer, også i foajeer, entreer eller gallerier og på kjøpesenter. Uttrykket blir da helt endret:

Kompakt kildesorteringsløsning.

Arena står også fint sammen med Kompakt kildesorteringsløsning, og disse to kan brukes om hverandre i et bygg etter behov. Kompakt har en kapasitet på 60 liter pr. beholder. Samme type innkastløsninger som Arena. I tillegg har de et løftelokk for matavfall.

Begge løsningen kommuniserer utrolig bra med brukerne. Det er store flater og flere steder å plassere fraksjonsmerkene. Arena og Kompakt er svenskprodusert, og det finnes vel knapt en «arena» hos våre naboer som du ikke finner disse avfallsløsningene.

Interessert, ikke nøle med å ta kontakt.
Ring på tel. 400 06 130 eller send inn skjema: