Tilbake til: Bærekraft og miljø Tilbake til: Maskiner til komprimering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
«Brukt blir som nytt» i Egersund

Kontakt oss om du er interessert i en brukt komprimator, emballasjepresse eller rullekomprimator.

Det står flere brukte avfallskomprimatorer, emballasjepresser, pappresser og andre type utstyr til komprimering rundt omkring i landet vårt. I disse tider med høye valutakurser og dyrere innkjøp er det ansvarlig av oss å tenke, «Brukt blir som nytt», og det ofte med små investeringer. De aller fleste maskinene lar seg reparere, lakkere og tilpasses på nytt, og du vil bli positivt overrasket over kostnadsnivået.

Her ser du noen glimt fra vårt siste prosjekt i Egersund. 

Maskinene er nylakkerte og overhalt på tomten til renovatør Miljø Container AS i Egersund. Siste finpuss tas av servicepartner KSK maskin før de skal ut til en leiekunde.

Maskiner til komprimering av avfall er et godt bidrag til sirkulærøkonomien.

Ingen tvil er maskiner som komprimerer avfallet på stedet et godt bidrag til den sirkulære økonomien. Kalkyler viser at våre kunder kan redusere kostnadene til avfallshåndteringen med inntil 30-70 %. I tillegg får vi hyggelige miljø og kostnadseffekter ved at en større andel av avfallet gjenvinnes og vi får reduserte kostnader med færre transporter og mindre utslipp av Co2. Enda bedre blir regnestykket om levetiden på produktet forlenges!

Vi heier på miljøet og alle gode tiltak for reparasjoner og oppussing av brukte maskiner.

 

Ta kontakt med oss for en oversikt over brukte komprimatorer, emballasjepresser og andre spesialmaskiner til komprimering: