Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Vi sender deg en sommerhilsen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi sender deg en hyggelig sommerhilsen.

I årets første måneder hadde vi sett frem til å møte vår kunder og samarbeidspartnere både i 1-1 møter og ikke minst på bransjetreffet «Årskonferansen» til Avfall Norge. Som vi alle vet, ble det ikke slik.

Vi er et firma i stadig bevegelse.

Hos oss, med alle våre leverandører og produktområder står det aldri stille. Har du fått med deg at vi har fått nye eiere, som heter Sulo Group? SULO-navnet klinger godt for flere av våre kunder. Sulo er en av de ledende i Europa innenfor plast avfallsbeholdere og nedgravde containere.

Vi er i gang med å fusjonere våre selskaper BNS Miljø AS og Euroteknikk AS. Det nye navnet blir Euroteknikk AS. Et par spennende nye leverandører på innendørs kildesorteringsstasjoner har vi også fått, som bl.a. tilbyr løsninger tilpasset vår nye hverdag med «Corona». I disse dager lanserer vi markedets mest miljøvennlige komprimator og vi  har levert vårt første prosjekt med de nye fraksjonsfargene som skal gjelde for hele Skandinavia, som bl.a. Avfall Norge og Loop har fått på plass.

Våre nyhetsbrev.

Nyhetene, prosjektene og våre løsninger er mange, som vi bl.a. kommuniserer i nyhetsbrev til våre kunder. Vi har en nøye planlagt tidsplan for våre distribusjoner og forsøker å tilpasse innholdet så godt som mulig til bransje. Mao. du blir ikke rent ned med nyhetsbrev fra oss – men vi håper at brevene våre er interessante for akkurat deg. Ønsker du ikke å motta brev fra oss lenger, så er det bare å melde seg av.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en sommerhilsen.

Vi ønsker å nå enda flere med våre nyhetsbrev. Synes du dette er positivt, så meld deg på i skjemaet under og vi sender deg en sommergave som du vil ha god nytte av på sommerens utendørsaktiviteter. Om du mottar nyhetsbrev fra oss fra før, så har du sannelig fortjent en hilsen du også. Kjempehyggelig også om du engasjerer kolleger til å motta vårt nyhetsbrev!

Vi håper å høre fra deg eller dine kolleger.
Med ønsker om en inspirerende siste innspurt før ferien – og nyt den nydelige årstiden – i Norge.

Fyll inn skjemaet:
(Vi distribuerer sommerhilsen så langt lageret rekker, så det lønner seg å være tidlig ute).

Svarskjema konkurranse

Fyll inn skjema og du er med i trekningen av en vogn for innsamling av farlig avfall.

Trinn 1 av 2

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac