Tilbake til: Maskiner til komprimering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Orwak introduserer horisontale emballasjepresser

En helt ny serie kanalpresser med ballevekter fra 20-800 kg

Svenske Orwak er en av verdens ledende produsenter og leverandører av hydrauliske emballasjepresser. Sortimentet utvides nå med en serie horisontale presser. Serien består av sju modeller med forskjellig kapasitet og bruksområder. Kanalpressene kjennetegnes bl.a. av at materialet presses kontinuerlig og ballenes bindes automatisk.


Materialtyper.

Kanalpressene benyttes av bedrifter som produserer papp/kartong og hard og myk plastemballasje i større mengder. Andre aktuelle avfallsfraksjoner er PET, metall og aluminiumsbokser. De største maskinene håndterer også effektivt trekasser. Vi fører også kanalpresser som håndterer restavfall.

Materialet minimeres raskt, logistikken blir mer effektiv og kostnader til drift reduseres. Prosessen er helt automatisert, men det er også mulig å kjøre pressene i manuell modus. Kanalpressene kan utstyres med tilleggsutstyr som løftevender, lufttransport, makuleringsutstyr, transportbånd, mm.

 

De ferdige ballene fra kanalpressene kan selges og leveres direkte til plast- og papirindustrien for gjenvinning.

Typiske bruker av kanalpresser.

Kanalpresser er ideelt for virksomheter som renovatører, kommunale avfallsanlegg/gjenvinningsstasjoner kjøpesenter, supermarkeder, varehus, industri, grafisk industri, lager og logistikksenter, gjenvinningsstasjoner, kommunale avfallsanlegg, med flere.

Om Orwak.

Orwak er verdensledende innenfor produksjon av maskiner og utstyr til komprimering og pressing av fast avfall. Selskapet har hovedkvarter og et moderne produksjonsanlegg i Sverige, hvor de har designet og produsert maskiner til komprimering og presser siden 1971. Orwak har bygget et verdensomspennende nettverk og har etablert lokale forhandlere i alle land der produktene er representert.

Her kan du lese mer om alle modellene.

Ønsker du å høre mer om Orwak kanalpresser, så ta kontakt med oss: