Tilbake til: Maskiner til komprimering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Orwak introduserer QR kode på alle nye emballasjepresser

De avanserte ORWAK-systemene skal alltid være trygge og enkle og bruke!

Vi er glade for å kunngjøre at Orwak implementerer QR-koder på alle nye emballasjepresser. Det er en ny og moderne funksjon som vil forbedre brukeropplevelsen og gjøre det enda enklere å betjene maskinene.

Nytt område på Youtube med Orwak Instruksjonsvideoer som du kan abonnere på.

Ved skanning av QR-koden vil brukeren, basert på serienummeret til den spesifikke maskinen, bli presentert med riktig utgave og språkversjon av bruksanvisningen, og hvis tilgjengelig, lenker til korte instruksjonsvideoer. Instruksjonsvideoene er tilgjengelige for kunder, serviceteam og sluttbrukere på vår nye YouTube-kanal «Orwak Instructions»

Vi håper at introduksjonen av QR-koden på ballepressene vil være nyttig for våre kunder og sluttbrukere. Det er et valg Orwak har gjort i tråd med sitt «Safety at heart» og funksjonelt brukersnitt. De avanserte ORWAK-systemene skal alltid være trygge og enkle og bruke!

Vil du vite mer, så ta kontakt med oss: