Tilbake til: Blogg: Kildesortering til inspirasjon Tilbake til: Borettslag og sameier Tilbake til: Bunntømte containere Tilbake til: Kommuner Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Utendørs kildesortering
Ny brosjyre på utendørs kildesortering i offentlige miljø

En trivelig og hygienisk avfallsløsning beriker ditt nærmiljø

Solen har såvidt begynt å titte frem og vi ser alle frem til herlige dager ute i det fri. Når det kommer til avfallshåndteringen har vi flere nyheter i vårt sortiment for både borettslag, forretningsbygg, kjøpesenter, bussholdeplasser og andre offentlige miljøer som parker, kultur- og idrettsanlegg.

Bunntømte løsninger.

Helt nedgravde løsninger under bakken er blitt utrolig populært for borettslag og bymiljø. Bedre trivsel er en stor motivasjonsfaktor, men vi ser også at de fleste prosjekter reduserer kostnader til drift. Det blir også bedre funksjonalitet og en enklere avfallshåndtering både for beboere, vaktmester og renovatør.

 

Overflate løsninger.

Vi ser et stigende marked for overflate løsninger, dvs. en løsning som krever minimalt med grunnarbeid. Horten Havnevesen har utstyrt sin Wave avfallsløsning med brannslukkeampuller etter som standplassen er plassert tett inntil bensinpumpene på moloen i Åsgårdstrand.

Flere og flere tilpasser avfallsløsningen til nærliggende bebyggelse. Det er utallige løsninger å velge ut i fra både grunnforhold, type innkast, farger og design på toppene. Men det aller viktigste er nok at antall typer fraksjoner for beboerne blir godt representert sammen med dimensjoneringen. Det optimale er at beholdere er så fulle som mulig i forhold til tømme tidspunkt. Her kan det installeres nivåmålere med digital kommunikasjon som melder i fra til renovatør når det er på tide å tømme.

Tilpass avfallsløsningen med de avfallsfraksjoner som oppstår på stedet.

I det offentlige miljø er det som oftest en avfallsbeholder eller søppelbøtte for restavfallet. Dårlig tilbud egentlig til oss som brukere, for vi vil jo gjerne kildesortere! Det finnes i dag så mange gode løsninger som kan både dimensjoneres i forhold til mengde avfall og samtidig ivareta de enkelte avfallsfraksjoner som oppstår på stedet. Panteflasker, papir, plast kan være aktuelle fraksjoner og kildesortere. Matavfall også, om løsningen står i nærheten av kiosk, gatekjøkken el.l.

Benker og bord med skreddersøm (MSS).

Kravet til individuell tilpasning av produkter og løsninger blir mer og mer populært. I vårt sortiment finner du flere produkter som kan tilpasses etter ønsket merking, farger og ergonomi. Vi satser på kortreiste norskproduserte produkter.

Nobel er en serie benker som er stilfulle og kan stå både innen- og utendørs. Velg mellom forskjellige typer treverk som eik, sibirsk lerk og malmfuru i flere farger. Stålprofilene kan lakkeres i ønsket farge etter RAL fargeskala, og med å frese ut logo etc. på sidene, får du virkelig en løsning som setter sitt preg på stedet.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon ved å sende inn skjema, så hjelper vi deg gjerne med å tilpasse en avfallsløsning for ditt utemiljø.