Tilbake til: Bærekraft og miljø Tilbake til: Maskiner til komprimering Tilbake til: Nyheter
EnviroPac lanserer Orwak Connect 2.0

Orwak connect 2.0 - kommunikasjonstjeneste til Orwak emballasjepresser

Orwak Connect 2.0 er en modembasert M2M kommunikasjonstjeneste som gjør det mulig for emballasjepressene å kommunisere fyllingsgrad, om de trenger tilsyn/service eller samler inn verdifull data. Det også mulig å måle vekten på det komprimerte avfallet. Dataene blir overført til portalen hvor du leser av vekten på hver eneste ball som produseres og totalvekten vises for totalintervallet du velger.

En kommunikasjonstjeneste som Orwak Connect vil gi mange fordeler for renovatører, butikkjeder, logistikksenter og kunder innenfor flere kategorier. Eller sakt med andre ord: Orwak Connect er av stor verdi i miljøer der flere emballasjepresser er utplassert i et større område. Basert på informasjonen i portalen er det enkelt å planlegge optimale oppsamlingsruter og henting av ballene.

Nettportalen har et tiltalende og moderne design og et enkelt brukergrensesnitt. Den fungerer også på smarttelefoner og en app vil snart være tilgjengelig for ytterligere brukervennlighet. Tilgjengelighet på nettportalen er 24/7.

Varsling av «full presse» og «vedlikehold kreves» kan sendes som pushvarsler. Det er et bredt utvalg av innstillinger som kan gjøres i portalen og som kan tilpasses individuelt for optimal funksjonalitet.

Med Orwak Connect 2.0 kobler du sammen ressurser for fremtiden:

 • Du overvåker og har til enhver tid nøyaktig kontroll på avfallsproduksjonen fra emballasjepressen
 • Optimal logistikk når du planlegger emballasjepressens effektivitet
 • Uavbrutt bruk når den ansvarlige umiddelbart blir varslet når maskinen trenger vedlikehold eller tilsyn
 • Produktiv bruk av tid, du følger kun opp presser som trenger tilsyn. Serviceteamet kan løse flere oppgaver med den digitale kommunikasjonen uten å rykke ut til pressen

Enkelt å koble til Orwak connect.
Når du bestiller Orwak Connect, får du et modem og en lisens for de første 12 månedene. Et SIM-kort er allerede implementert i modemet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for lokale operatører eller ekstra uventede kostnader. Tjenesten vil, etter de 12 inkluderte månedene, automatiske forlenges, hvis den ikke aktivt avsluttes. Mot et månedlig beløp vil du fortsette å dra nytte av Orwak Connect.

Orwak Connect 2.0 kan benyttes på følgende Orwak produkter:

 • Compact & Power – alle små og store presser i disse produktfamiliene
 • MULTI 9020S – presser med flere kammer
 • TOM – automatisk komprimerende avfallsbeholder
 • FLEX 4240 & 4360 – emballasjepresser med kombinasjonsmuligheter

Se video av Orwak connect 2.0 her:
https://www.youtube.com/watch?v=hcJNEq5B34Q

Send forespørsel

  Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.