Tilbake til: Bærekraft og miljø Tilbake til: Elektronikk og farlig avfall Tilbake til: Innendørs kildesortering Tilbake til: Nyheter
Innsamlingsnett for batterier, lyspærer og mindre elektriske artikler

Forsatt kastes store mengder i restavfallet av lyspærer, batterier og småelektrisk

Vi minner om våre innsamlingsnett i gjenvunnet PET som bare blir mer og mer populære. Flere kommuner/IKS har valgt denne løsningen som et tilbud til den enkelte husholdning for innsamling av de minste elektriske artiklene sammen da med batterier og lyspærer.

Nettene er rimelige og har god holdbarhet. Våre kunder er kjempefornøyde og påstår at gjenvinningsgraden på denne gruppen produkter øker. Innsamlingsnettet tar minimalt med plass, kan henge på veggen eller plasseres i hylla eller i boden, i kjøkkeninnredningen eller andre steder. Like bra i heimen som på hytta! Når nettet er fullt bringes det til innsamlingspunktet på gjenvinningsstasjonen eller dagligvare/faghandel som selger de elektriske artiklene. Etter tømming brettes nettet pent sammen, bringes tilbake til hjemmet og er klar for ny bruk!

Nettet kundetilpasses med bedriftens farger, symboler og design. Velg mål og antall rom, type håndtak mm. Nettet er også et flott måte å markedsføre bedriften på, enten det er kommunlat overfor husholdningen eller andre bedrifter/utsalgssteder for elektriske artikler.

 

 

Ta kontakt med oss for et tilbud. Da trenger vi å vite antall og om du ønsker eget design.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.