Tilbake til: Messer og utstillinger Tilbake til: Nyheter
Avfallskonferansen Midt-Norge

Heidi og Ole ønsker velkommen til vår stand!

Onsdag 12. og torsdag 13. februar møtes vi i Trondheim. Det er Avfallsforum Midt-Norge som avvikler sin årlige konferanse for Trøndelagsregionen. I år feirer de 25 års jubileum, og det blir «skråblikk» på bransjen gjennom 25 år.

Programmet favner mye: Brann og brannrisiko i avfallsbransjen, digitalisering, hvordan skal de nye målene for materialegjenvinning måles, marin forsøpling, morgendagens utfordringer, mm.

EnviroPac er blitt en del av SULU familien.

Som den ledende utstyrsleverandøren i bransjen, både på maskiner, containere og utstyr til kildesortering, har vi flere nyheter som vil være et godt bidrag på veien mot økt gjenbruks- og gjenvinningsgrad. På standen setter vi fokus på SULU avfallsbeholdere, hvor vi viser en spesialløsning for matavfall med biofilter. Vi har også med oss et «Butterfly» lokk som kan åpnes fra to sider. Lokket vil alltid stå i riktig plassert i forhold til både kaste – og tømmefunksjonen. Lokket passer til 120, 140 og 240 liter.

Vi har lagt ut den siste SULO katalogen på beholdere, gå til katalgen og laste ned.

Ønsker kommunen din å samle inn flere batterier, lyskilder og småelektronikk?

Fortsatt ender alt for mange batterier og lyspærer sammen med småelektronikk i restavfallet. Vi har med oss flere løsninger av våre innsamlingsnett i gjenvunnet PET. Nettene tar minimalt med plass i den enkelte husholdning, kan stå i kjøkkenbenker, henges på veggen, stå på gulvet i boden mm. Nettene skreddersyr vi og tilpasser i forhold til bruk/avfallsfraksjon, eget design, mål mm. Vi har også med oss en løsning som er utviklet for innsamling av matavfall i hytteområde! I tillegg til at nettene er populære for matavfall, benyttes de også til innsamling av glass og metall, aviser/kartong, mm.

Vi gratuler Avfallsforum Midt-Norge med 25 års jubileet og ønsker lykke til med konferansen!

Hjertelig velkommen til en hyggelig prat på vår stand hilser våre to ambassadører Heidi og Ole.

Har du spørsmål eller noe du ønsker ytterligere informasjon på, så send oss en henvendelse: