Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Utendørs kildesortering
EnviroPac er blitt en del av SULO Group

Bli bedre kjent med SULO avfallsbeholdere. Last ned katalog.

Standard avfallsbeholdere med 2- og 4-hjul, er et av bransjens mest benyttede produkter til innsamling og oppbevaring av avfall. Siden MGB systemet på avfallsbeholdere ble utviklet i 1972, har SULO vært en pioner i bransjen. SULO er en verdensomspennende leverandør og har kontinuerlig fokus på innovativ produktutvikling til beste for miljøet og kundenes behov.

EnviroPac ble en del av SULO familien i desember 2019. Ved å være i samme familie har vi god tro på at vi fremover vil kunne tilby det norske markedet enda bedre og flere løsninger på avfallsbeholdere. Produktspekteret er enormt. Det er flere finurlige løsninger og av materialvalg er resirkulert plast økende.

DIGITAL KOMMUNIKASJON.
Digital kommunikasjon er godt integrert i SULO sitt sortiment. Nivåmåling med tilhørende ruteplanlegging, er fremtidens nøkkel til med effektiv, økonomisk og miljøvennlig drift.

Som en start for inspirasjon og i jakten på løsninger som kanskje kan passe i min kommune, så ta en titt i SULO sin engelske katalog. Norsk materiell er under arbeid.
Har du spørsmål, løsninger du savner eller ønsker å vite mer om, så ikke nøle med å kontakte oss.

Last ned katalog.