Velkommen til oss på Park og Anlegg 6. – 7. november!

Møt oss på Norges Varemesse. Vi holder soft-ice'n kald og kaffen varm på stand D02-12.

Bransjen er i stadig utvikling og det er i dag helt andre krav til både design, kapasitet, effektivitet i prosjektene, sikrere og tryggere arbeidsforhold. Ikke minst ser vi at digitaliseringen av flere prosesser i avfallshåndteringen er på vei inn. Vi nevner spesielt Solarbin som er en komprimerende avfallsbeholder drevet med solcelle og utstyrt med digital kommunikasjon.

Komprimerende avfallsbeholder med solcelle og digital kommunikasjon testes nå ut på Karl Johan i regi av Bymiljøetaten i Oslo kommune.

SOLARBIN testes ut på Karl Johan av Bymiljøetaten, Oslo kommune.
Solarbin finner du bl.a. flere enheter av på Karl Johan i regi av Bymiljøetaten i Oslo kommune. Hjertelig velkommen til å høre om våre erfaringer så langt, både med de digitale prosesser rundt tømmefunksjonen, funksjonalitet, mm.

Kvartalsnær innsamling er en nøkkelfaktor til fremtidens avfallshåndtering på husholdningene.
Nye kildesorteringsløsninger, både for nedgravde og overflateløsninger. Her står kvartalsnær innsamling sentralt. Grunntanken er å sortere i stasjoner nære hjemme. Mao. vil disse løsningene kunne erstatte flere av avfallsbeholderne som er plassert hos den enkelte husstand. Løsningene blir mer miljøvennlig, effektiv, tryggere innenfor HMS og selvfølgelig er målet å samle inn mer avfall som kan gå til gjenbruk/gjenvinning.

Velkommen til oss for en hyggelig prat på stand nr. D02-12.
Gå til den offisielle messesiden her.

Last ned vår siste katalog.

Ta kontakt om du ønsker ytterligere informasjon om våre siste løsninger på avfallshåndtering: