BNS Miljø AS: Her finner du produktdokumentasjon!

Her finner du produktdokumentasjon på alle BNS sine forskjellige containertyper!

I mars 2019 ble BNS Miljø AS en del av EnviroPac familien. Nå har de fått en ny nettside hvor du kan finne hele sortimentet og den nødvendig produktdokumentasjon på alle våre miljøcontainerne. Gå til nettside og hele sortimentet.

 

Sortiment.

I vårt produkt sortiment finner du krokcontainere, liftcontainere, kombicontainere, sedimenteringscontainere, vippe containere, hjullaster, containere og miljøskap for lagring av farlig avfall, spill oljetanker, containere for bilglass, EE-bur for innsamling av elektrisk avfall, strøsingel container og glasstativ for lagring og transport av glass. Innenfor disse produkter finnes det forskjellige størrelser, kapasitet, halv-og helforsterket, åpen/lukket, forskjellige åpninger, sertifisert og mye annet.

Ståltyper.

Ståltyper som Hardox og Domex/Stenx erstatter i økende grad industristål, og gir en vektreduksjon på omlag 20 %. Disse kan bygges med glattere yttersider, noe som gir lavere luftmotstand.

Lager og logistikk tjenester.

En sentral del av vår virksomhet er våre leveranser til miljøsektoren. Årlig sørger vi for at nærmere 8000 tusen nye containere i Norge og Sverige blir levert på riktig sted til rett tid, noe som er avgjørende for at våre kunder skal lykkes. Snakk med våre rådgivere som kan hjelpe deg med gode løsninger.

Vi har stort lager på Norges mest solgte containere: BNS – ILAB – GMM
Landsdekkende servicetilbud på vedlikehold og reparasjoner av containere og maskinelt utstyr for avfallshåndtering.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon ved å sende inn skjemaet: