Kildesortering på bensinstasjonen gir god miljøprofil

Vi har vintertilbud på bl.a. spylekannebur og tilhørende sekker!

Se våre vintertilbud på maskiner og kildesorteringsløsninger for bensinstasjoner, verksteder, m.flere.
Last ned brosjyre her: Avfallsløsninger bensinstasjon
eller gå direkte til produktsidene og send oss en forespørsel:

Ønsker du å sende oss en forespørsel på produktene, får du ytterligere informasjon ved å følge linken over.

Det er EnviroPac som har utviklet og produserer burene for innsamling av spylekanner som du finner på de fleste bensinstasjonene. Leverer du de tomme spylevæskekannene til renovatør for gjenvinning er stativet raskt nedbetalt. Buret er solid og i galvanisert stål. Til stativet er det en tilhørende plastsekk som passer akkurat til stativet. Det er viktig at vi ikke bruker mer plast til sekken enn det som er nødvendig. TILBUD på både sekker og bur i vinter!

Komprimatorer og emballasjepresser for papp og plast.
Annet utstyr som de store og mellomstore stasjonene ikke klarer seg uten er komprimatorer og/eller emballasjepresser. Her lønner det seg å tilpasse utstyret både til type avfall og mengde. Containere blir ofte benyttet, som kan være en god løsning for de minste stasjonene som ikke har så mye avfall, men veldig ofte ser vi at også her er en maskin som komprimerer være å forsvare i forhold til investering og nedbetaling.

Ta også gjerne kontakt med oss ved å fylle inn skjema under, så kommer vi raskt tilbake til deg.