Tilbake til: Elektronikk og farlig avfall Tilbake til: Messer og utstillinger Tilbake til: Nyheter
Velkommen til oss på Farlig avfallskonferansen.

Avvikles på The Hub, Oslo sentrum i dagene onsdag 25. og torsdag 26. september.

Møt oss på Farlig Avfallskonferansen til en hyggelig prat om utstyr til sikker innsamling og trygg oppbevaring av elektronikk og farlig avfall.

Denne gangen er vi representert med alle våre selskaper i EnviroPac Group, og kan lose deg gjennom vårt omfattende sortiment både på miljøskap og containere fra BNS og ILAB, mobile gjenbruksstasjoner, UN godkjent emballasje, brannsikre avfallsbeholdere, EE-bur og innsamlingstraller, sedimenteringscontainere for rensing av slamvann, innsamlingsnett utviklet i gjenvunnet PET for innsamling av batterier, småelektrisk, mm.

NY KATALOG.
Vi har samlet et bredt utvalg av våre produkter og løsninger i en helt ny katalog. Du finner mange standard løsninger men vi kan også utvikle et konsept for deg og dine kunder, enten du er renovatør, IKS/kommune eller en privat bedrift. Du kan laste katalogen ned her eller stikke innom vår stand for en nærmere prat med Ottar og Hans Petter.

Velkommen til oss!