Tilbake til: Nyheter
Velkommen til vårt show rom!

Vi ønsker offentlige og private bedrifter velkommen. Gratis rådgivning!

Vi har gleden av å ønske offentlige og private bedrifter velkommen til vårt show rom. Sentralt i Oslo finner du kanskje Norges største utstilling av maskiner og utstyr til kildesortering, oppbevaring og innsamling  av avfall.

Høstens nyheter er mange, alt fra spennende og flotte designløsninger for kontoret til praktiske innsamlingsløsninger for kjøkken, kantiner, småelektrisk, farlig avfall, miljøvennlige sekker og poser tilpasset avfallet/utstyret, mm. Vi har et bredt standard  sortiment som enkelt kan tilpasses med farger og design, også på mindre prosjekter/enheter. Ønsker du å spesialutvikle løsninger for et større konsept har vi unik erfaring også på dette.

Emballasjepresser til komprimering og avfallskomprimatorer.
Er du på utkikk etter maskiner som komprimerer avfallet, så nøl heller ikke med å booke en avtale med oss. En slik investering er ofte nedbetalt på kort tid – og ikke minst viktig oppnås flere fordeler både for miljøet og bedriftens interne drift. Flere typer materiale kan komprimeres. Alt fra kartong/papir, restavfall, matavfall og plast til klær, glassflasker, oljefat, mm.

Vi ønsker å dele våre nyheter og erfaringer med deg.
Velkommen til et gratis rådgivningsmøte!
Fyll inn og send skjema. Vi tar kontakt med deg for en avtale.