Tilbake til: Containere Tilbake til: Nyheter
I samarbeid med Oslo Kommune – mobil gjenbruksstasjon

Oslo har i dag to stk. gjenbruksstasjoner som plasseres ut til innbyggerne med tilbud om innsamling av EE- og farlig avfall, trevirke, metall, porselen, batterier, mm.

Marianne Wiker Stensland, seksjonsleder i Oslo Kommune Renovasjonsetaten for farlig avfall og minigjebruk, er meget godt fornøyd med ordningen som de har hatt helt siden 2012. Gjenbruksstasjonen bidrar i aller høyeste grad til å rette fokus mot mer gjenbruk og gjenvinning. Containerløsningen tilpasses etter behov, den er betjent og utstyrt med et eget kontor. Den plasseres ut i flere forskjellige lokasjoner i Oslo etter faste tidspunkter.

I tillegg til Oslo har også Asker Kommune nettopp startet opp med tilsvarende løsning. Du ser informasjonsvideo fra Asker til høyre på siden / skroll nedover om du har mobil.

Benytt anledningen til å stifte nærmere bekjentskap med den mobile gjenbruksstasjonen på Årskonfernsen.
Velkommen til vår utestand!

Av tekniske løsninger på gjenbruksstasjonen nevner vi: Isolert ståldør med vindu, låsbare luker og dører, kontor er isolert med Kingsplan elementplater, gulvbelegg PVS anti skli i kontor, kontor er innredet med benk og hyller, mekanisk ventilasjon, apparatinntak 230V 16A, komplett el. installasjon 230 volt, tilkob. utvendig begge sider 230 v / 24 v, armatur i taklager, brannslokningsapparat, ekstern varmer / aggregat, dokumentasjon på installasjon, samsvarserklæring, 12v utvendige lamper 4 stk. på hver side.