Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.

Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.

Våren er her med nye løsninger for kildesortering utendørs.Last ned vår nye katalog - full av ideer for akkurat ditt prosjekt.

En miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning krever praktisk tilrettelegging og utstyr tilpasset de ulike behov. Vi samarbeider med kundene fra innledende rådgivning gjennom hele salgsprosessen, til langsiktig support fra våre service- og salgsteam.Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom. 
Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.
Vi fører semi-nedgravde og helt nedgravde løsninger samt to modeller overfatecontainere, Wave og RMP. I tillegg beholderhus for plastbeholdere både treimpregnert og helt vedlikeholdsfri kompositt. En serie med helt brannsikre skap har vi også i stål.
Last ned vår nye "grønne" katalog her:
Last ned filGrøntareal og offentlig utemiljø2018.pdf(5 4 2 6kb)Avfallsløsninger for kommuner, borettslag, sameier og grøntarealer i det private og offentlige rom.
Våre bunntømte overflatecontainere har spesialbeholder for matavfall.

Tel. 400 06 130 / info@enviropac.no
Kontaktskjema
  1. Send inn skjema og vi tar kontakt med deg.